Ontdek de + van Stefan en Manuela

Over ons

Mijn naam is Stefan Siudzinski. Anders dan mijn naam doet vermoeden ben ik een geboren en getogen Zeeuws-Vlaming. Ik heb mijn opleiding Finance en Control (bedrijfseconomie) aan de Hogeschool Zeeland in Vlissingen afgerond en werkervaring opgedaan bij diverse accountants- en administratiekantoren.

Gedurende mijn opleiding en werk leerde ik steeds meer mensen kennen die dezelfde passie delen als ik: inzicht en waarde bieden aan ondernemers en particulieren. Een van de personen die op mijn pad is gekomen, is mijn zeer gewaarde collega Manuela Verschueren. Samen met haar kan ik een zeer divers klantenbestand bedienen. In de afgelopen jaren heb ik veel diverse mensen mogen ontmoeten. Zodoende bouwde en bouw ik nog steeds aan een steeds groter wordend netwerk.

Toen ik de tijd rijp vond om mijn eigen bedrijf op te starten, realiseerde ik me dat ik er niet alleen voor zou staan, want door mijn netwerk kon ik rekenen op een aantal samenwerkingspartners, waardoor ik een completer dienstenpakket aan kan leveren. Zie voor deze samenwerkingspartners de betreffende pagina.

Wat valt er nog over mij te vertellen?

Ik ben een echte Zeeuws-Vlaming,ook qua taal. Dat wil zeggen: al wordt er Nederlands gesproken, het Zeeuws blijft belangrijk voor mij, het hoort bij mijn identiteit, hier liggen mijn roots. Als hobby heb ik tuinieren. Ik heb het geluk dat mijn kantoor letterlijk in een bloemrijke omgeving staat. Ik kan tijdens mijn werk genieten van de prachtige natuur om mij heen. Dit geeft mij rust en concentratievermogen. 

Wat wil ik als boekhouder en adviseur?

Het boeit mij mateloos als de cijfers eenmaal op orde zijn om dan te kijken: Wat kun je er mee, wat zijn de mogelijkheden? Zo ga ik graag de uitdaging aan om dit samen met u door te nemen en zo uw bedrijf naar een hoger niveau te brengen.