Ontdek de + van samenwerken

Samenwerkingspartners

Wij kunnen niet zonder elkaar, want samen staan we sterk. We hebben elk onze specialiteit waardoor we samen een zeer compleet dienstenpakket kunnen aanbieden. Een heleboel zaken kunnen wij zelf. Maar om een compleet pakket aan te kunnen bieden hebben wij gekozen om een samenwerkingsverband aan te gaan met collega’s die net als wij vanuit hun passie met hun bedrijf begonnen zijn.

Zie de samenwerkingsverbanden als een soort intervisie. Dit is een vorm van kennisontwikkeling in een groep professionals, met passie voor hun vak. In ons eigen vakgebied kunnen wij een beroep doen op de expertise van zielsverwanten en elkaar op die manier helpen om waardevolle inzichten te krijgen. Intervisie is altijd verbonden met zaken uit de dagelijkse praktijk, maar draagt ook bij aan professionalisering en verbetering, steeds bijleren en ontwikkeling. Wij stellen u dan ook graag onze samenwerkingspartners voor.

Wij gaan graag de uitdaging aan om met u samen te werken en te denken en zo uw bedrijf naar een hoger niveau te brengen.

Salarisbureau Bogaard

Salarisbureau Bogaard uit Sluis verzorgt onze loonadministratie. Zij hebben de benodigde kennis in huis om deze diensten aan te bieden. Door deze samenwerking zijn er zeer korte lijntjes naar alle informatie met betrekking tot personeelszaken. 

Kantoor Haulez

Om onze klanten te bedienen die zowel in Nederland als in België werkzaam zijn, werken wij samen Met Kantoor Haulez. Zij bieden een zeer divers aanbod aan dienstverlening aan, waaronder het verzorgen van Belgisch-Nederlands gecombineerde belastingaangiften. Verder zijn zij houder van de Regiobank, kunt u bij hen terecht voor het afsluiten van verzekeringen en kunnen zij u verder helpen bij het afsluiten van een hypotheek of een andere lening.  

Hatéka

Om lokale ondernemers te supporten, werken wij ook samen met Hatéka. Zij zijn houder van de Regiobank in Hoek en zij bieden daarnaast ook andere diensten aan, zoals het afsluiten van een hypotheek of een andere lening. Daarnaast bezitten zij ook een makelaarskantoor. 

Boidin

Eenvoud, persoonlijke aandacht en een goed advies. Dat is waar Boidin Verzekeringen voor staat. Met kennis van het MKB en de agrarische markt zijn zij hét adres voor uw zakelijke verzekeringen. Ook voor bijvoorbeeld uw arbeidsongeschiktheidsverzekering en particuliere verzekeringspakket kunt u bij Boidin Verzekeringen in Hulst terecht. Door de korte lijnen die u ook bij Financieel Bewust & Zeker ervaart, kunnen wij u waar het gaat om uw financiële en bedrijfsrisico’s samen volledig ontzorgen.

Coachingpraktijk JSV

In hetzelfde gebouw als waar wij gevestigd zijn, bevindt zich ook Coachingpraktijk JSV. Iedereen kan momenten in het leven hebben waarbij niet alles gaat zoals men zou willen. Coachingpraktijk JSV biedt daarvoor diverse mogelijkheden. Zij kunnen ondersteunen bij problemen op de werkvloer, waarbij groepscoaching wordt aangeboden. Dit kan ook op individuele basis worden afgenomen. Daarnaast kunt u bij Coachingpraktijk JSV terecht voor traumatherapie, familieopstellingen en Chinese geneeswijzen.