Ontdek de + van pre-audit diensten

Pre Audit diensten

Als het moment is aangebroken om de jaarrekening te controleren ontvangt u ter voorbereiding  een lijst met de op te leveren stukken. Het is daarbij mogelijk dat daar vragen bij staan waarop u het antwoord niet weet. Of u heeft gewoon de tijd niet om alles op te zoeken en in te vullen. Wij kunnen u ook ondersteunen met de interimcontrole, die als voorbereiding op de jaarrekeningcontrole plaatsvindt.

Wij helpen u graag vooruit met onze pre-audit dienstverlening. Wij kunnen het voorbereidende werk uitvoeren en zo de druk uit handen nemen.

Samen voor de goedgekeurde accountantsverklaring!

Samen voor de goedgekeurde accountantsverklaring!

Wij verzorgen de complete aanlevering van alle documenten en benodigdheden aan de registeraccountant die de controle zal uitvoeren. Wij zijn op de hoogte van geldende wet- en regelgeving, zodat wij samen voor een goedkeurende verklaring gaan! Met Financieel Bewust en Zeker gaat u voor goud!

Neem contact op

Wat is een pre-audit?

Bij pre-audit gaat het om het 'controle-gereed' maken van de financiële administratie zodat de externe accountant hierna met de controle van de jaarrekening kan beginnen.

Wij ondersteunen u bij de voorbereiding van de controle. Wij nemen daarbij de verantwoordelijkheid om de afgesproken documenten op tijd aan te leveren. Daarnaast stellen wij desgewenst de (financiële) jaarrapportage op. Hiermee voorkomt u dat u of uw administratieve medewerkers extra belast worden. Samen gaan we voor de goedkeurende verklaring van de accountant!

Wij gaan graag de uitdaging aan om met u samen te werken en te denken en zo uw bedrijf naar een hoger niveau te brengen.