Ontdek de + van financieel en bedrijfskundig advies

Financieel & Bedrijfskundig advies

U hebt vragen op financieel of bedrijfskundig gebied? Wij hebben het antwoord! Samen gaan we op zoek naar de mogelijkheden en zoeken we naar een oplossing. Wij zijn op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving. Samen met onze partners kunnen we u van de beste adviezen voorzien, waarmee u toekomstgerichte plannen kunt maken en weloverwogen beslissingen kunt nemen.

Niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst!

Niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst!

Voor een helder advies dat past bij uw huidige situatie. Maar wat als de situatie verandert? Wij zetten graag alle opties op een rij, zodat u met een gerust hart verder kunt gaan met uw onderneming: met dat waar uw passie ligt!

Neem contact op

De naam van ons kantoor zegt het al: Als Financieel Bewust en Zeker zijn wij gespecialiseerd in financieel bedrijfsadvies. U kunt hierbij denken aan persoonlijke begeleiding bij:

  • Bedrijfsovername / Bedrijfsbeëindiging / Investeren / Auto van de zaak 
  • Bedrijfskundig advies: Inrichting bedrijfsprocessen / Optimalisatie in informatiestromen
  • Administratieve organisatie

Zo is bijvoorbeeld de keuze van de juiste rechtsvorm belangrijk voor uw toekomst. Het is belangrijk om toekomstgericht te denken; wat is bijvoorbeeld het omslagpunt van eenmanszaak naar een B.V.? Het is verstandig om deskundig bedrijfsadvies in te winnen inzake bijvoorbeeld: 

  • Auto van de zaak of privé auto
  • Personeel of uitzendkracht

Op basis van uw eigen cijfers kunnen we samen kansen en verbeterpunten signaleren. Zo kunnen wij u begeleiden bij het maken van moeilijke keuzes, en zo zorgt u voor optimalisatie van uw bedrijfsvoering. Wij gaan graag de uitdaging aan om met u samen te werken en te denken en zo uw bedrijf naar een hoger niveau te brengen. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op voor een afspraak.