Ontdek de + van boekhouden

Boekhouden

Door uw boekhouding te verzorgen kunnen wij u als ondernemer ondersteunen bij de administratie van uw onderneming. Wij vinden het belangrijk om ons te verdiepen in wat er binnen uw onderneming speelt en wat u als ondernemer drijft. Daarnaast vinden wij het interessant om tot inzicht te komen over hoe uw balans is tussen privé en uw onderneming. Actueel inzicht in de cijfers kan er namelijk voor zorgen dat deze balans geoptimaliseerd wordt.

Wij gaan graag de uitdaging aan om met u samen te werken en te denken en zo uw bedrijf naar een hoger niveau te brengen.

Wij staan naast u als ondernemer en samen staan we sterk!

Wij staan naast u als ondernemer en samen staan we sterk!

Actueel inzicht in uw cijfers, waardoor u beslissingen kunt nemen voor zowel uw privé als uw onderneming. Deze financiële bewustheid geeft u zekerheid. En die zekerheid geeft rust. Wij denken proactief met u mee en als wij mogelijkheden zien tot optimalisatie, zullen wij deze mogelijkheden met u bespreken.

Neem contact op

Wat kunnen wij voor u betekenen:

Wij verzorgen uw financiële administratie, ofwel de boekhouding. Wij maken hiervoor gebruik van diverse pakketten (Informer, Davilex, AFAS, Twinfield, Exact Online, Jortt, Navision, Visma eAccounting en MoneyBird), waarvan een aantal zeer eenvoudig zijn in gebruik, zodat u er zelf ook gemakkelijk mee op weg kunt. Ook als u minder bezig wil zijn met administratie voeren kunt u bij ons terecht. Dan verzorgen wij dit geheel voor u. Ook de belastingaangiften, zoals de omzetbelasting, inkomstenbelasting en de vennootschapsbelasting kunnen wij voor u verzorgen. Na afloop van het boekjaar verzorgen wij uw jaarwerk, zoals de jaarrekening.