Eeterij Bie Ons
In Hoek hebben Kevin en Suzanne Verbeke-Bosschers een gezellige eeterij met een huiselijke sfeer. ‘Toen we het overnamen wilden we aan de sfeer niets veranderen, maar aan de menukaart wel. We zijn nu meer dan een gewoon frietkot. Wat we kunnen maken, maken we zelf.’
‘Midden in coronatijd zijn we begonnen,’ vertelt Suzanne. ‘Daardoor konden we eerst starten met het laten afhalen van bestellingen. Later kwam ook het restaurant erbij en mochten mensen daar ook eten.’ Zo konden Kevin en Suzanne langzaam wennen aan de eeterij.
Spannend
Het stel heeft een horeca-achtergrond. Kevin werkte voorheen als kok in een restaurant in Eeklo, Suzanne was teamleider catering bij een ziekenhuis in Eeklo. Een zaak openen in Hoek was spannend, vooral omdat Kevin en Suzanne allebei niet uit Hoek komen. ‘De vorige eigenaar had een klein friethokje op deze plek en die heeft er deze gezellige eeterij van gemaakt. Daarom hebben we het meeste gelaten zoals het was.’